Přírodní kosmetika, biopotraviny, bio aromaterapie
Naše nabídka zboží
menu

rostlinná mléka, smetany a dezerty

Amaizin  Ecomil  Oatly 
Přepnout zobrazení
1
bio rýžové mléko Natur 1l

bio rýžové mléko Natur 1l

POZOR posíláme max. 4ks Toto rýžové mléko je vyrobeno z bio rýže a neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiné sladidlo. I tak má velmi příjemnou nasládlou chuť, kterou mu dodává přírodně fermentovaná rýže, kdy se příromné rýžové škroby enzymaticky štěpí na jednoduché cukry. Za sladkost rýžového mléka je zodpovědný stejný proces, který způsobuje sladkost fermentované rýže amazake. Rýžové mléko je vynikající samotné, lehce vychlazené, ale hodí se také na přípravu ochucených nápojů (kakaa, vanilkového mléka, mléčně-ovocných koktejlů apod.), na müsli a cereální snídaně, na přípravu sladkých desertů a na pečení i vaření. Díky své nasládlé chuti se většinou nehodí se do slaných pokrmů.
BIOEURO
Ecomil kulinářská specialita z mandlí bi

Ecomil kulinářská specialita z mandlí bi

Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju.
BIOEURO
Oatly smetana ovesná bio 250ml

Oatly smetana ovesná bio 250ml

Čistě rostlinná alternativa mléčné smetany. Obsahuje pouze 13 % tuku a má stejné užití v kuchyni jako mléčná smetana na vaření.
BIO
Amaizin mléko kokosové bio 200ml

Amaizin mléko kokosové bio 200ml

Kokosové mléko je vyrobeno z dužiny kokosového ořechu. Má vysoký podíl tuku, příjemnou kokosovou chuť a vůni. Je nedílnou ingrediencí při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky (například v dýňové polévce je vynikající), hodí se do sladkých pokrmů, koktejlů.
BIOEURO
bio ovesné mléko Natur1l

bio ovesné mléko Natur1l

Toto ovesné mléko je vyrobeno z celého bio ovsa a neobsahuje aromata ani žádný přidaný cukr ani jiné sladidlo. I tak má velmi příjemnou nasládlou chuť, kterou mu dodává přírodně fermentovaný oves, kdy se příromné ovesné škroby enzymaticky štěpí na jednoduché cukry. Za sladkost ovesného mléka je zodpovědný stejný proces, který způsobuje sladkost fermentované rýže amazake. Ovesné mléko si zachovává lehounce nahořklou chuť ovsa, která je výraznější při podávání za pokojové teploty. Proto jej podáváme lehce vychlazené. Hodí se také na přípravu ochucených nápojů (vanilkového mléka, mléčně-ovocných koktejlů apod.), ale při kombinaci s kakaem vynikne hořká chuť kakaa a ovsa, a proto ji nedoporučujeme. Ovesné mléko používáme i na müsli a cereální snídaně, na přípravu sladkých desertů a na pečení i vaření. Díky své nasládlé chuti se většinou nehodí se do slaných pokrmů.
BIOEURO
1