Přepnout zobrazení |
|
 |
Tato 100%-ní kešu pasta se vyrábí z čerstvě šetrně pražených kešu
ořechů. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje, vitaminy a
minerály.
|
|
 |
Tato 100%-ní mandlová pasta se vyrábí z čerstvě šetrně pražených
mandlí. |
|
 |
Bio 100%-ní pasta z loupaných mandlí, demeter. Tato 100%-ní mandlová pasta
se vyrábí z nepražených mandlí, které se po spaření vodou zbaví
slupky. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje, vitaminy a minerály. |
|
 |
Jemný krém z čerstvě pražených arašídů, kterému se také někdy
říká burákové máslo. Jako pomazánka na chleba má výbornou burákovou
chuť. Arašídy byly několikrát testovany na přítomnost aflatoxinů. |
|
 |
Tato 100%-ní lískooříšková pasta se vyrábí z čerstvě šetrně
pražených lískových oříšků. Přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené
oleje, vitaminy (E a B1), vápník, železo a hořčík. |
|
 |
Dokonalá verze arašídové pomazánky podle původního amerického receptu.
Čerstvě upražené arašídy jsou namlety a smíchány s malým množstvím
neztuženého tuku na snadno roztíratelný krém, který je ochucen mořskou
solí a sušenou třtinovou šťávou Rapadura a kousky arašídů, které
dodají příjemnou křupavost. |
|
 |
 Vynikající křupavá tyčinka s arašídy (65 %), slazená přírodním
třtinovým cukrem a pšeničným sirupem. |
|
 |
 Tento jemný arašídový krém má velmi příjemnou máslově karamelovou
chuť a vůni. Obsahuje 41 % šetrně pražených arašídů, slazená je
přírodním třtinovým cukrem a ovoněná pravou Bourbon vanilkou. Ta pravá
pomazánka pro milovníky buráků a burákového másla. |
|
 |
Arrabbiata je oblíbeným druhem omáčky na těstoviny na rajčatovém
základu. |
|
 |
Balsamikový ocet výborně hodí do salátů, marinád a zeleninových pokrmů.
Rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou, zakapaná olivovým olejem a
balsamikovým octem jsou vynikající. |
|
 |
 Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii
Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína
(Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného
několikaletého zrání v dřevěných sudech získává své
charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou
rovnováhou sladké a kyselé. Na rozdíl od našeho druhého bio balsamikového
octa neobsahuje karamel a má jemnější chuť. |
|
 |
Praktická a rychlá příprava bez dlouhého vaření. |
|
 |
 Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv.
Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni.
Vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou
krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky. |
|
 |
 Osvěžující cucavé bonbónky s chutí citrónu bez syntetických aromat a
barviv. |
|
 |
Praktická a rychlá příprava bez dlouhého vaření. |
|
 |
Exkluzivní tenká extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa 70 %.
Čokoláda je vyráběna tradičním postupem ve Švýcarsku a pro její výrobu
bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura.
Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova a minerální látky,
přítomné ve třtinové melase. Všechny složky kromě vanilky pocházejí
z fair trade projektu HAND IN HAND. |
|
 |
Jemná hořká čokoláda s náplní z lískových oříšků a kakaového
másla, ovoněná Bourbon vanilkou. Vynikající volba pro ty, kteří mají
rádi hořkou čokoládu a nugát. Náplň neobsahuje žádné jiné rostlinné
tuky a podobné náhražky. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND
IN HAND. |
|
 |
Výborná hořká RAPUNZEL čokoláda s vyšším obsahem kakaa. |
|
 |
Exkluzivní tenká extra hořká čokoláda s kousky jemně pražených
mandlí. Čokoláda je vyráběna tradičním postupem ve Švýcarsku a pro
její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva
Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino. Rapadura dodá čokoládě
chuť lehce do karamelova a minerální látky, přítomné ve třtinové
melase. Všechny složky kromě vanilky pocházejí z fair trade projektu HAND
IN HAND. |
|
 |
Bio čokoláda mléčná s lískooříškovou náplní RAPUNZEL. Pro ty co
milují čokoládové mořské plody je určena tato mléčná čokoláda
s náplní z lískových oříšků. |
|
|